Een andere locatie brengt vernieuwing!

Een andere locatie brengt vernieuwing!

Sinds september 2009 bestaat Ergotherapie Voerendaal met praktijkhouder en ergotherapeut Nicole Leunissen op de Cortemich 1 te Voerendaal. In 2011 en in 2015 zijn de locaties Bernardusplein 5 te Ubachsberg en raadhuisplein 1a te Voerendaal toegevoegd. Dit heeft geleidt tot een fijne en kwalitatieve samenwerking binnen de eerstelijnszorg voornamelijk binnen de gemeente Voerendaal.

Paramedisch Centrum Nuth

Met ingang van 1 maart 2016 is onze eerste ergotherapie praktijk in de gemeente Nuth gevestigd! We zijn actief op de locatie op de Boschweg 4 te Nuth bij FysiomX, onder de overkoepelende naam Paramedisch Centrum Nuth, en met succes. De fysiotherapeuten en ook de cliënten geven een meerwaarde aan. We vormen zo een kwalitatief sterk samenwerkingsverband in de eerstelijns gezondheidszorg.

 

Bij een nieuwe locatie buiten de gemeente Voerendaal hoort een nieuwe praktijknaam en een nieuwe website. Ik ben trots op de nieuwe praktijknaam Ergotherapie Leunissen .

Zoals u wellicht heeft kunnen zien staat de nieuwe website van Ergotherapie Leunissen sinds enkele weken online op www.ergotherapieleunissen.nl. Wij zijn erg blij met de nieuwe site en hopen hierdoor meer van uw vragen te kunnen beantwoorden en u onder andere middels deze nieuwsbrief, op de hoogte te kunnen houden van alle, voor u, relevantie ontwikkelingen binnen de Ergotherapie. Mocht u op- of aanmerkingen hebben, laat het dan gerust weten.

Vriendelijke groeten, Nicole Leunissen